Berichten

Het boek

Voor en tijdens de Coronatijd ben ik druk bezig geweest met het schrijven van mijn boek. De titel, de website, de prijs, de inhoud: ik houd het nog even geheim. Waar het over gaat, dat lijkt me duidelijk. Cybercrime! Maar ook technologie, IT, mensen en security. In de vorm van verhalen die door iedereen – ook zonder cybersecurity-achtergrond – goed te begrijpen zijn.

Mensen die mijn presentaties hebben bijgewoond zullen een paar van de verhalen wel kennen, maar het boek bevat natuurlijk ook veel nieuwe verhalen. En oude verhalen. Want het cybercrime-fenomeen is een stuk ouder dan we dachten.

Het manuscript is af, maar dat betekent niet dat het boek al af is. Op dit moment is illustrator Marijke van Veldhoven bezig met de eerste schetsen en wordt de website opgetuigd. Daarna komt de vormgeving en dan gaat het ineens snel.

Dus: binnenkort meer informatie!

1 Comment :

  1. Giel 2 maart 2021 at 09:40

    Als je dezelfde schrijfstijl hebt weten vast te houden als bij je reguliere posts, dan wordt het een aanrader!

    Reply

Geef een reactie :

* Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.