Ben je ooit op zo’n congres geweest waar de ene saaie spreker na de andere optrad? Ze hadden de kennis, maar konden hun boodschap niet overbrengen?

Aan deze verspilling van ieders tijd moet een einde komen. Ik help je om je volgende presentatie memorabel te maken.

In mijn trainingen of coachingsessies ligt de nadruk op oefenen inplaats van theorie onthouden. Je voelt wat werkt en krijgt onmiddellijk feedback, gericht op de gebieden waarin jij het meest kunt groeien als spreker.

Het doel is effectievere communicatie. Meer impact. Heldere impactvolle communicatie is een pijler voor succes.

Geen gewone presentatietrainer

Met een achtergrond in het theater verhuisde ik in de jaren ’90 naar improv (improvisatie theater) Dat ik heb ik in Arnhem en Toronto 8 jaar gedaan. In 2007 begon ik als spreker. Ik heb de Europese Speechkampioenschappen van 2009 gewonnen en ben vaak verkozen tot beste spreker op congressen. Ik ken de tips en trucs die werken, en ik ben bereid ze te delen.

Op maat
Een presentatietraining is altijd op maat: de ene groep heeft andere dingen nodig dan de andere groep. Soms ligt de nadruk meer op spreekangst of je het podium eigen maken (owning the stage), soms besteden we bijvoorbeeld meer aandacht aan boodschapontwikkeling of storytelling. Structuur, lichaamstaal en stem zitten er vrijwel altijd in.

Door de vorm met veel oefenen en feedback zijn deze trainingen ook geschikt voor groepen met gemixte ervaring in het spreken.